Hyppää sisältöön

Lukujärjestys ja Tietoa Ryhmistä

Paja on auki ti-pe klo 09-15 + mahdolliset ryhmät klo 15:00 jälkeen.

Ryhmiin voi osallistua kuka tahansa ja ovat kaikille ilmaisia.

Voit liittyä myös meidän Discord-palvelimelle, jossa on Viikkomiitti sekä Let’s Play. Discordissa myös pelataan Minecraftia porukalla vapaa-ajalla, lue vaan ohjeet miten liittyä peliin. Jos on kysyttävää asiasta, niin laita viestiä jollekkin palvelimelle ja joku vastaa siihen melkein heti todennäköisesti. Discordissa myös on muita vapaa-aika kanavia, kuten esimerkiksi pelaaminen, opiskelu sekä ihan muuten vaan normaali keskustelukanava.

Liikuntaryhmä: Monipuolinen liikunta on osa terveellistä arkea. Liikuntaryhmässä hyödynnetään usein Kajaanin alueen liikuntapaikkoja ja pajalta löytyy myös frisbee golfaamiseen kiekot ja pajan takapihallta löytyy iso hiekkakenttä erilaisten pelien pelaamiseen. Mukaan otetaan hyvää mieltä ja rentoa meininkiä.

Koiraryhmä: Ryhmässä tutustutaan koiran elämään ja käydään esim. lenkillä koiran kanssa. Huomioiden kuitenkin mahdolliset allergiat, ryhmän järjestäminen onnistuu myös pajan ulkopuolella!

Kulttuurikahvila Monroe: Avoin kahvilatoiminta, jossa jokainen pääsee harjoittelemaan kahvilatoimintaa. Kahvilaa järjestetään POPUP-tyyppisesti noin kerran kuukaudessa, jonka suunnittelemiseen ja toteuttamiseen pääse jokainen halukas osallistumaan.

YouTube-ryhmä: Ryhmän tavoiteena on julkaista erilaisia videoita pajan omalle YouTube-kanavalle, jonka kuvaamiseen ja editoimiseen jokainen halukas on vapaasti tervetullut. Ryhmässä tutustutaan erilaisiin kuvaamis- ja editointitapoihin.

Karaoke: Mitä olisikaan viikko ilman laulun raikua? Pajalta löytyvät karaokevälineet ja Singa-sovellus tarjoaa jokaiselle jotakin!

Sointukylpy: Uutuutena pajalle on rantautunut sointukylpy-ryhmä, joka mahdollistaa pienen irtautumisen arjesta. Sointukylvyssä soitetaan erilaisia maljoja. kelloja ja rumpuja, joilla pyritään saada rauhallinen ja rentoutumiselle sopivaa tunnelmaa.

Ruokaryhmä: Terveellinen ruokavalio on myös tärkeä osa arkea. Tutustumme myös erilaisiin ruokiin ja harjoittelemme ruoanlaittotaitoja. Pyrimme tekemään mahdollisimman vähän allergisoivaa ja laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja, kuten myös kasvisversioita.

Retropelit: Peliteknologian kehittyessä joskus jää unholaan ”vanhat hyvät ajat”, mutta retropelit-ryhmässä palataan ajassa taaksepäin! Ryhmä tutustuu erilaisiin vanhoihin peleihin mitä omasta lapsuudestaan tai nuoruudestaan saattaa muistaa eri konsoleilla ja emulaattoreilla.

Lert’s Play: Pajan discordissa pyörivässä Let’s Play-ryhmässä pajan vertaisohjaaja pelaa erilaisia pelejä katsojien pyynnöstä ja joskus mahdollisesti myös porukalla!

FuWaKu: Japanialaisesta kulttuurista kiinnostunut ryhmä, jossa esimerkiksi tutustutaan Japanin kulttuuriin, opetellaan Japanion kieltä, katsotaan animea ja tehdään mm. sushia.

Cosplay: Ryhmässä tehdään yhdessä itsellemme cosplay-asuja tulevaa Neko-conia varten. Jokaisesta ryhmäläisestä löytyy joku taito, jolla voi auttaa tarvittaessa muita ryhmäläisiä esim. proppien teko, neulominen.

Lautapeli: Ryhmä toteutettu yhdessä Porehankkeen kanssa, jossa pelataan erialaisia lautapelejä sekä retropelejä. Jokaisella kerralla joku ryhmäläinen tuo uuden lautapelin. Ryhmä tapahtuu ensisijaisesti lohtajan koululla mutta joskus myös pajan tiloissa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ryhmän discordissa.